BIOMOS voor gespecialiseerde bedrijven

Neem contact met ons op!

Telefoon: 072 5337919
Email:  info@bioamigo.nl
Bezoek ons:  Van der Feen de Lilleweg 1
1851 BR Heiloo

Schilder- en schoonmaakbedrijven en glazenwassers kunnen veel profijt hebben van de functionaliteit van biomos.
Zo heeft biomos een een aantal belangrijke voordelen in vergelijking met ene hogedrukspuit, voor het verwijderen van groene aanslag op bijvoorbeeld een gevel.
Op zowel geschilderde als ongeschilderde ondergrond doet biomos de alg afsterven, maar ook de sporen van alg worden gedood. Zo kan de schilder op een volledig gereinigde ondergrond zijn werk doen.
 
In het geval van het uitblijven van een regenbui

Met behulp van de hogedrukreiniger met weinig druk zijn de dode algresten makkelijk te verwijderen. Met een brede straal water, in plaats van te werken met hoge druk en vuilfrees, kan men 1.000 m2 per uur schoonspuiten.
In vergelijking met andere methoden, zal een deze hoeveelheid vierkante meters normaal twee dagen arbeid kosten. Naast het grote tijdsvoordeel en het voordeel dat ook de sporen dood zijn, heeft Biomos als bijkomend voordeel dat de gevel niet wordt beschadigd door gebruik van de hogedrukreiniger.

Voor schoonmaakbedrijven die daken reinigen geldt hetzelfde principe als hierboven beschreven. Het verdient aanbeveling de dakgoot na gebruik van biomos goed te controleren op organisch afval. Er kan namelijk veel organisch afval in de goot komen te liggen waardoor het regenwater slecht weg kan stromen. Hoogdrukreiniging is niet noodzakelijk maar is slechts een hulpmiddel om sneller resultaat zichtbaar te maken indien de klant dit wenst!

Uiteraard zijn deze methoden alleen nodig, als een regenbui op zich laat wachten. Normaal gesproken doet de regen dit werk voor u.

Stel een vraag via onderstaand formulier of bellen naar 072 5337919